Udrea: Un candidat de dreapta în parteneriat cu Băsescu are toate şansele pentru prezidenţiale

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi că are toate şansele să devină preşedinte oricine din zona centru-dreapta care este în parteneriat cu Traian Băsescu şi cu toate partidele de dreapta.

226 afișări
Imaginea articolului Udrea: Un candidat de dreapta în parteneriat cu Băsescu are toate şansele pentru prezidenţiale

Elena Udrea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Udrea a spus că îşi doreşte ca să devină preşedinte după mandatul lui Traian Băsescu cineva din zona centru-dreapta care să ducă mai departe proiectele începute de actualul şef al statului.

"Oricine din zona de centru-dreapta (să devină preşedinte n.r.), dar nu cred că avem o şansă să continuăm la Administraţia Prezidenţială cu un preşedinte din rândul partidelor de centru-dreapta dacă nu construim un singur vehicul politic şi dacă nu venim cu un singur candidat care să fie în stare să aducă voturi şi care să fie şi în parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu", a arătat Udrea.

Ea a spus că liderul Crin Antonescu se bate pe electoratul lui Traian Băsescu şi nu vede de ce un candidat de dreapta îşi poate închipui că poate ajunge preşedintele României împotriva actualului preşedinte.

"Deci în parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu şi cu toate celelalte partide de centru-dreapta, un candidat de dreapta are toate şansele, altfel mai greu", a adăugat Elena Udrea.

Elena Udrea a făcut aceste afirmaţii înaintea dezbaterii organizată de Cristian Preda şi la care a participat alături de Eugen Tomac şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici