Un nou atac din Coaliţie la adresa premierului Florin Cîţu: "Nu a recunoscut, deşi ştia că era beat pulbere"

  • Încă un atac la adresa premierului Florin Cîţu vine din Coaliţia de guvernare, după ce a fost publicat dosarul lui Cîţu, care a fost condamnat în SUA, pentru că a condus băut.
  • Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu spune că Florin Cîţu „a pledat nevinovat, deşi ştia că era beat pulbere”.
5958 afișări
Imaginea articolului Un nou atac din Coaliţie la adresa premierului Florin Cîţu: "Nu a recunoscut, deşi ştia că era beat pulbere"

Un nou atac din Coaliţie la adresa premierului Florin Cîţu: "Nu a recunoscut, deşi ştia că era beat pulbere"

Emanuel Ungureanu a spus, după apariţia dosarului lui Florin Cîţu, publicat de MEDIAFAX şi Aleph News, că ce este foarte grav este că premierul „nu a recunoscut iniţial că a băut la volan, a pledat nevinovat, deşi ştia că era beat pulbere...”.

Ungureanu trage un semnal de alarmă: „Alcoolul la volan poate să ucidă! Nu vă jucaţi cu asta!”. El publică, de altfel, şi o fotografie cu maşina sa, făcută praf în urma unui accident pe care l-a suferit în urmă cu 17 ani, când un şofer băut a intrat pe contrasens şi l-a izbit din plin.

„Aceasta este fosta mea maşină distrusă de un individ din localitatea Apahida din Cluj care a intrat intrat pe contrasens în noi cu peste 110 kilometri la oră. Se întâmpla acest eveniment în vara anului 2003. Cel care a intrat în noi era beat rangă şi venea de la o nuntă. Pe podul IRA de la intrarea din Cluj-Napoca a intrat în depăşirea unei alte maşini condusă de un alt amic beat al acestuia. Am scăpat cu viaţă printr-o minune”, povesteşte Ungureanu.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut, în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, întreg dosarul penal al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane, şi a prezentat faptele şi mărturiile, în ordine cronologică, aşa cum se regăsesc şi reies ele din documentele aflate în dosar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici