Un plic suspect a fost găsit la ambasada Rusiei din România. SRI a trimis echipele pirotehnice

Echipele pirotehnice ale Serviciului Român de Informaţii s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard în legătură cu un plic considerat suspect.

755 afișări
Imaginea articolului Un plic suspect a fost găsit la ambasada Rusiei din România. SRI a trimis echipele pirotehnice

Sursa Foto - Ambasada Rusiei, Facebook

UPDATE: Serviciul Român de Informaţii precizează că au fost încheiate activităţile pirotehnice în legătură cu plicul ridicat de la Ambasada Rusiei din Bucureşti. Nu a fost depistat conţinut de material pirotehnic. 

"Se continuă investigaţiile de laborator", transmit reprezentanţii SRI.

Ştirea iniţială: „În urma unui control preliminar, acesta a fost ridicat şi transportat în siguranţă în vederea expertizării. Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanţe ce ar putea fi prezente”, informează SRI.

În acest caz SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici