Un primar este acuzat că a îndemnat o femeie să nu meargă la vot dacă o alege pe „doamna aceea, frumoasă"

Poliţiştii din judeţul Gorj fac cercetări după ce o femeie din comuna Fărcăşeşti l-a acuzat pe primar că a îndemnat-o să nu meargă la vot în localitate sau să meargă să voteze în altă parte dacă o alege pe „doamna aceea, frumoasă".

2243 afișări

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a deschis o anchetă, duminică, după ce o localnică din comuna Fărcăşeşti a declarat că primarul i-a transmis să nu meargă la vot, dacă nu votează un anumit candidat.

„A fost trimisă o echipă pentru a efectua verificările necesare şi stabilirea situaţiei de fapt", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Femeia din Fărcăşeşti susţine că edilul i-a transmis să meargă să voteze în oraşul Rovinari dacă nu optează pentru PNL.

„Zice <doamnă, vreau să vă întreb ceva. Cu cine vreţi să votaţi? Votaţi cu doamna aceea, frumoasă?>. I-am zis că <nu te interesează pe matale cu cine votez eu>. Şi dânsul a zis că de ce votez cu aia. (...) <Dacă nu votezi cu PNL, să nu te mai duci la vot!>, a zis primarul. Că dacă nu votez cu PNL să nu votez aici, la Roşia, să votez în oraşul Rovinari", a declarat femeia din comuna Fărcăşeşti.

Primarul comunei Fărcăşesti, Constantin Drăgoescu, nu a comentat, deocamdată, aceste acuzaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gorj,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici