Un producător de televiziune, prins luând mită

Un producător de la OTV a fost prins în flagrant delict primind 2.000 de euro de la primarul localităţii sibiene Blăjel, implicat într-un litigiu civil în care postul de televiziune ar fi constatat anumite nereguli, informează surse judiciare.

1 afișare

Prinderea în flagrant delict a lui Cristian Petcuţă, producător de televiziune care închiriase spaţiu de emisie la OTV, a avut loc în 4 iunie.

Producătorul ceruse primarului localităţii Blăjel suma de 3.000 de euro pentru a nu difuza date compromiţătoare la adresa edilului, au precizat sursele citate. Astfel, primarul s-a adresat procurorilor Parchetului Tribunalului Sibiu, care au organizat prinderea producătorului, la flagrant fiind folosită suma de 2.000 de euro.

După prinderea în flagrant delict, procurorii sibieni au dispus obligarea lui Petcuţă de a nu părăsi localitatea.

Materialul de televiziune se referea la un litigiu în care erau implicaţi romi şi alţi localnici din Blăjel, printre care şi primarul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici