Un PSD-ist cere schimbarea ministrului Energiei: O mare parte din haos i se datorează

„O mare parte din haosul de azi în domeniul energiei i se datorează lui Virgil Popescu”, spune vicepreşedintele PSD Mihai Tudose. Întrebat dacă ministrul Energiei trebuie remaniat, social-democratul spune: „Se impunea”.

254 afișări
Imaginea articolului Un PSD-ist cere schimbarea ministrului Energiei: O mare parte din haos i se datorează

Un PSD-ist cere remanierea ministrului Economiei: Se impunea. O mare parte din haos i se datorează

„Nu. Eu îmi menţin opinia că o mare parte din haosul de azi i se datorează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare are strategia lui, dar ... Domnia sa a aplicat ideea lui. A convins pe cei responsabili de idea lui, însă rezultatele nu sunt cele scontate”, spune MIhai Tudose, întrebat dacă Virgil Popescu va putea gestiona situatia din energie.

Chestionat dacă Virgil Popescu ar trebui remaniat, Tudose a afirmat că ministrul Energiei remanierea „se impunea”.

„Trebuia să fie creaţia Energiei (ordonanţa de urgenţă în vigoare, despre care Ministerul Energiei a afirmat că este creaţia ANRE - n.r.). Dacă eu trebuie să fac ceva şi nu fac, iar dacă nu fac ceva, iau din altă parte şi spun că ce am luat din altă parte nu e bun, de ce nu am făcut eu? De ce nu a făcut el, că el e şef de filă. Pe Energie, Ministerul Energie e şef de filă. Nu poate să spună acum să a primit de nu ştiu unde... Îi trebuia un vinovat. Uitaţi-vă la competenţe. Nu poate să vină ANRE să reglementeze el piaţa de nebun”, adaugă Tudose, fost premier al României.

Întrebat dacă Virgil Popescu e singurul vinovat care a uitat să supraimpoziteze traderii, social-democratul aspus: „El e de vină, el îşi asumă treaba asta. Dar cine aţi vrea să fie de vine, dvs şi cu mine?!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
popescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici