Ungureanu: Drăgoi este creativ, onest şi imaginea de care are nevoie România la extern

Noul ministru al Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi, este o persoană creativă şi onestă, un prieten vechi şi reprezintă exact imaginea pe care România o poate scoate în exterior în aceste momente, a declarat premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

407 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Drăgoi este creativ, onest şi imaginea de care are nevoie România la extern

Ungureanu: Drăgoi este creativ, onest şi imaginea de care are nevoie România la extern (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Bogdan e creativ, e onest şi este exact faţa pe care o Românie aflată în diferite probleme poate s-o arate cu succes în exterior", a spus Ungureanu la predarea de mandat de la Ministerul Finanţelor.

Premierul a adăugat că meritele incontestabile ale fostului secretar de stat în gestionarea problemelor din ultimii trei ani îl califică pentru postul de ministru al Finanţelor Publice.

"Mă bucur pentru Bogdan, de care mă leagă o veche amiciţie, care nu s-a consumat doar în domeniul finanţelor, şi de la care am avut de învăţat. Bogdan este un om care a învăţat să lucreze în echipă, n-a plecat niciodată singur la bătaie", a mai spus Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici