Ungureanu: Înfiinţarea unei comisii parlamentare pe cazul Călăraşi, gest de un politicianism stupid

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că prin înfiinţarea unei comisii parlamentare privind cazul Călăraşi "se încearcă a o suta oară legarea numelui preşedintelui Băsescu de o ipotetică ilegalitate".

138 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Înfiinţarea unei comisii parlamentare pe cazul Călăraşi, gest de un politicianism stupid

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Ungureanu, ar trebui "expuse creditele acordate în perioada mai 2012 octombrie 2013".

"Este un gest de un politicianism stupid prin care sub masca unei anchete parlamentare pe seama creditelor acordate de CEC se încearcă a o suta oară legarea numelui preşedintelui Traian Băsescu de o ipotetică ilegalitate. Dar până la urmă există şi un rezultat bun, cerem formal expunerea tuturor creditelor şi a beneficiarilor de credite acordate de băncile cu capital majoritar de stat în periaoda mai 2012 - octombrie 2013, persoanelor fizice şi persoanelor juridice, cu specificarea integrală a condiţiilor de creditare inclusiv dobânzi. Credem că este nevoie de extinderea competenţelor comisiei parlamentare de anchetă la toate băncile cu capital de stat inclusiv Eximbank, sursă cunoscută de acordarea creditelor preferinţiale către clientela politică a USL. Nu pot fi de acord cu înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă care să investigheze o ipotetică ilegalitate a unui om politic", a precizat Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici