Ungureanu numeşte un nou responsabil naţional cu autorizarea finanţării Phare şi SAPARD

Dragoş Doroş, recent instalat în postul de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, a fost numit de către premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu drept responsabil naţional cu autorizarea finanţării Phare, Facilitatea de tranziţie şi SAPARD.

225 afișări
Imaginea articolului Ungureanu numeşte un nou responsabil naţional cu autorizarea finanţării Phare şi SAPARD

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia a fost semnat luni de Ungureanu.

Până în luna aprilie, aceste atribuţii au fost exercitate de Dan Lazăr, care a demisionat la finele lunii martie din postul de secretar de stat.

Dragoş Doroş, fost director în Ministerul Finanţelor şi partener al diviziei fiscale a casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, a fost numit de Ungureanu în urmă cu trei săptămâni în funcţia de secretar de stat la Finanţe.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici