Ungureanu: Plecarea lui Stănişoară la PNL vorbeşte despre tăria acestuia de caracter

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, că plecarea lui Mihai Stănişoară de la PDL la PNL vorbeşte "despre tăria de caracter" a acestuia şi reprezintă o premieră nedorită în viaţa parlamentară românească.

210 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Plecarea lui Stănişoară la PNL vorbeşte despre tăria acestuia de caracter

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a spus, într-o conferinţă de presă, că nu se pronunţă în general asupra a ceea ce se întâmplă în interiorul PDL, însă constată cu regret "o premieră nedorită în viaţa parlamentară românească", arătând că este pentru prima dată din 1990 încoace când un lider de grup parlamentar schimbă apartenenţa de partid în timpul mandatului său.

"Aceasta vorbeşte mult, cum spunea domnul Critian Rădulescu, despre tăria de caracter a domnului Stănişoară. Şi am să folosesc aceleaşi cuvinte pe care le-am folosit când domnul ministrul Frunzăverde a plecat de la PDL către PNL: regret că trestia se îndoaie atât de repede în bătaia vântului!", a precizat Mihai Răvan Ungureanu.

El a arătat că atunci când a plecat Frunzăverde din PDL la PNL "a căzut un Guvern bun".

"Să sperăm că prin plecarea domnul Stănişoară cade guvernul Ponta, că dacă este aceiaşi mecanică, la asta ar trebui să ne aşteptăm. Dar lăsând gluma deoparte, ceea ce constatăm este de fapt bătaia de joc, batjocura care este adresată electoratului pentru că toţi cei care pleacă la început de mandat, în mijlocul mandatului, la final de mandat, nu respectă mandatul cu care au fost învestiţi de proprii alegători", a adăugat Ungureanu.

El a mai spus că "oamenii slabi se duc să se pună la adăpostul puternicilor zilei" că opoziţia este "mai şubredă dar nu dispare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici