Ungureanu: Sperăm ca la prezidenţiale şi UDMR să vină alături de candidatul unic al dreptei

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, speră că UDMR va susţine viitorul candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale, menţionând că a avut relaţii foarte bune cu Uniunea la guvernare, care "nu a trădat" fosta coaliţie.

186 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Sperăm ca la prezidenţiale şi UDMR să vină alături de candidatul unic al dreptei

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că a avut relaţii foarte bune cu UDMR la guvernare, menţionând că Uniunea "nu a trădat" fosta coaliţie de guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ungureanu a subliniat că oferta Forţei Civice de colaborare politică este extinsă către toate partidele membre ale Partidului Popular European (PPE), deci şi către UDMR.

"E foarte adevărat, însă, că UDMR niciodată nu a gândit participarea la alegerile europarlamentare altfel decât pe seama propriei liste, dar în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din toamna anului viitor sperăm ca şi UDMR să vină alături de candidatul unic al dreptei, în cazul în care acest lucru se va întâmpla", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El consideră că sprijinul UDMR ar fi un ajutor suplimentar în încercarea de a echilibra spectrul politic în România, suplimentând astfel şansele de victorie ale candidatului dreptei.

El a precizat că interesul Forţei Civice este acela de a deveni membru al PPE şi pentru acest lucru va avea nevoie de sprijinul tuturor partidelor româneşti membre ale PPE.

UDMR a avut candidat propriu la toate alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici