Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din 2 decembrie, voi decide dacă la Senat sau la Cameră

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi, la inaugurarea sediului ICCD din Bucureşti, că va candida la alegerile parlamentare din acest an şi că în funcţie de circumstanţe va decide dacă pentru Senat sau pentru Camera Deputaţilor, dar că şi-ar dori să candideze la Iaşi.

767 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din 2 decembrie, voi decide dacă la Senat sau la Cameră

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi candida la alegerile din 2 decembrie. În funcţie de circumstanţe voi decide dacă pentru Senat sau pentru Camera Deputaţilor şi în continuare îmi exprim interesul pentru a reveni în calitate de candidat în oraşul meu natal", a afirmat Ungureanu, răspunzând unei întrebări.

El a menţionat că manifestul alianţei electorale de dreapta la care lucrează PDL, PNŢCD, ICCD şi Noua Republică va fi finalizat în scurt timp şi ar putea fi semnat chiar săptămâna viitoare.

Ungureanu a precizat că după finalizarea platformei politice a acestei alianţe, stabilirea siglei şi a denumirii, se va trece la discuţiile tehnice privind această alianţă, care intenţionează să prezinte candidaţi comuni la alegerile parlamentare din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici