UNPR a încheiat protocol de colaborare cu PRM privind susţinerea candidaturii lui Ponta în turul II

UNPR a încheiat, marţi, un protocol de colaborare cu PRM privind susţinerea candidaturii lui Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale, a anunţat Uniunea, printr-un comunicat.

2487 afișări
Imaginea articolului UNPR a încheiat protocol de colaborare cu PRM privind susţinerea candidaturii lui Ponta în turul II

Corneliu Vadim Tudor (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Uniunea Natională pentru Progresul României a încheiat marţi, 4 noiembrie 2014, un Protocol de colaborare cu Partidul România Mare (PRM) privind susţinerea candidaturii domnului Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale din data de 16 noiembrie 2014", se arată în comunicatul transmis de UNPR.

Protocolul a fost semnat de către preşedintele UNPR Gabriel Oprea şi de către preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, menţionează sursa citată.

Potrivit ultimelor rezulatate parţiale ale primului tur al prezidenţialelor prezentate de BEC luni, după centralizarea a 98,30% din procesele verbale, candidatul PRM Corneliu Vadim Tudor a obţinut 3,66% din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici