UNPR: Declaraţiile lui Ponta reflectă frustrările acestuia legate de servicii, structuri, uniforme

UNPR susţine că afirmaţiile lui Victor Ponta legate de trădătorii şi ofiţerii acoperiţi care au plecat din PSD la Uniune reflectă frustrările personale ale acestuia legate de servicii, structuri şi uniforme.

458 afișări
Imaginea articolului UNPR: Declaraţiile lui Ponta reflectă frustrările acestuia legate de servicii, structuri, uniforme

UNPR: Declaraţiile lui Ponta reflectă frustrările acestuia legate de servicii, structuri, uniforme (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

UNPR consideră că "declaraţiile recente ale preşedintelui PSD, Victor Ponta, reflectă frustrările personale ale acestuia legate de servicii, structuri şi uniforme".

"Ca orice tânăr arivist, Victor Ponta şi-ar fi dorit probabil să fie contactat şi recrutat de o instituţie care să-l îmbrace cu prestigiul şi demnitatea pe care nu şi le poate dobândi singur. Chiar preşedintele PSD a spus că a mers la Centrul de Recrutare al Legiunii Străine de lângă Paris, cu intenţia de a se înrola în această structură.

Aşa se explică de ce destinul l-a purtat pe Victor Ponta mult timp prin gările pariziene şi prin fast-food-uri şi nu l-a dus în interiorul unor instituţii al căror prestigiu nu poate fi ştirbit de atacurile stupide ale imaturului preşedinte PSD.

Potrivit UNPR, "se poate lesne bănui că demersuri similare a făcut şi pe lângă instituţii româneşti din zona securităţii naţionale pentru a-şi vedea dorinţa îndeplinită".

"Deşi înţelepciunea nu este punctul forte al liderului PSD, ar fi poate un demers mai inteligent din partea lui Victor Ponta să se preocupe de propriul partid şi, mai ales, de proprii colegi. Nu ar fi rău ca, în loc de aritmetica imaginară a agenţilor acoperiţi, Victor Ponta să facă inventarul iresponsabililor descoperiţi şi dovediţi care vorbesc la vedere, cu el în frunte, în numele PSD şi care fac mult rău României.

Totodată, îi reamintim că cei din PSD nu au dreptul moral să vorbească despre trădare şi trădători decât dacă se referă la ei înşişi, în raport cu interesul naţional. Reamintim că partidul pe care astăzi îl conduce domnul Ponta a fost format prin plecarea din sediul din Modrogan a celor 69 de parlamentari, în frunte cu Ion Iliescu", se arată în comunicatul UNPR.

Uniunea menţionează că cei care au pus bazele UNPR au rămas în Kiseleff, şi-au păstrat principiile şi au creat un partid de centru-stânga responsabil.

"Gabriel Oprea, general în rezervă al Armatei Române, cu gradele la vedere - pentru liniştea domnului Ponta - a plecat de la Putere în Opoziţie, pe vremea când actualul preşedinte PSD abia ce se obişnuise cu privilegiile poziţiei de ministru. Îi recomandăm lui Victor Ponta să nu-şi transforme frustrările personale în temei al declaraţiilor sale politice.

De asemenea, îi amintim că oamenii care conduc astăzi UNPR sunt aceiaşi ca şi în perioada în care Victor Ponta însuşi dorea să facă parte din această formaţiune politică. Prin urmare, dacă şi-a schimbat opinia despre membrii UNPR, atunci înseamnă că, pe lângă inconsecvenţă, preşedintele PSD are şi o problemă cu memoria", se mai arată în comunicatul UNPR.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, la interviurile "Gândul", că nu se teme de trădări în partid după alegerile parlamentare din 2012, pentru că trădătorii şi ofiţerii acoperiţi au plecat la UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici