Unul dintre liderii „rebelilor”, Paul Stănescu, i-a transmis un mesaj lui Dragnea. Vicepreşedintele PSD a anunţat şi ce rol va juca Viorica Dăncilă în noua structură

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, declară că a discutat cu Viorica Dăncilă să rămână o perioadă preşedinte interimar al PSD, obiectivul partidului fiind guvernarea. Stănescu a transmis un mesaj şi pentru Liviu Dragnea.

3858 afișări
Imaginea articolului Unul dintre liderii „rebelilor”, Paul Stănescu, i-a transmis un mesaj lui Dragnea. Vicepreşedintele PSD a anunţat şi ce rol va juca Viorica Dăncilă în noua structură

Liderul „rebel” Paul Stănescu i-a trimis un mesaj lui Dragnea

„Pot să vă confirm că am avut o discuţie cu doamna prim-ministru şi am rugat-o în numele grupului să rămână în continuare, fiind preşedinte executiv, să rămână o perioadă preşedinte interimar al partidului şi obiectivul nostru principal, pentru că de aici am plecat, guvernarea este. Asta înseamnă să menţinem coaliţia cu ALDE, asta înseamnă să ne aducem înapoi toţi parlamentarii care au plecat, pentru că e riscul aşa de mare în ultima perioadă, ca anumiţi parlamentari, dacă rămânem în situaţia de astăzi, să plece la alte partide, să rămână independenţi şi eu cred că în momentul în care se va produce acest lucru, ceea ce de fapt cerem în acea scrisoare (…) să avem majoritate, să avem coaliţie cu ALDE, să avem guvernare. După aceea, pe parcurs, vom discuta eventuale remanieri guvernamentale, dar asta va decide primul-ministru ce remanieri guvernamentale se vor face” a declarat, într-o conferinţă de presă la Brăila, vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu.

În ceea ce priveşte votul de vineri, Stănescu a avut un mesaj pentru Liviu Dragnea, legată de autoritatea acestuia în PSD: ”În momentul în care în care 10-15 sau mai mulţi 20-30 membri ai Comitetului Executiv se ridică şi pleacă de la masă, eu cred că nu mai eşti preşedinte. Afirm chestia asta pentru că un om normal la cap în momentul acela nu mai poate fi preşedinte. Nu cred că aritmetica este foarte importantă în acest context”.

Joi seara, fostul premier al României, Mihai Tudose, a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Brăila. La Conferinţa de Alegeri, conducerea centrală a partidului a fost reprezentată de Paul Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici