USL va depune două moţiuni simple: împotriva lui Boagiu la Cameră şi a lui Igaş la Senat

USL va depune, în perioada următoare, două moţiuni simple, una la Camera Deputaţilor, împotriva politicii aplicate de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, şi cealaltă la Senat, prin care critică activitatea desfăşurată de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

477 afișări
Imaginea articolului USL va depune două moţiuni simple: împotriva lui Boagiu la Cameră şi a lui Igaş la Senat

USL va depune două moţiuni simple: împotriva lui Boagiu la Cameră şi a lui Igaş la Senat (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Co-preşedintele USL Daniel Constantin a precizat, luni, după şedinţa Uniunii, că moţiunea simplă de la Cameră, împotriva ministrului Boagiu, critică gradul redus de absorbţie a fondurilor europene şi faptul că, în ciuda promisiunilor Guvernului Boc, s-au făcut foarte puţini kilometri de autostradă.

De asemena, Constantin a spus că moţiunea simplă de la Senat, împotriva ministrului Igaş, critică creşterea gradului de infracţionalitate şi modul de organziare a recensământului, dar şi faptul că prefectul de Constanţa "a sabotat" organizarea referendumului din acest judeţ pe tema reorganizării administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici