Vadim, candidatul PRM pentru preşedinţie, Becali, propunerea pentru prim-ministru

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, sâmbătă, la Iaşi, că va candida la Preşedinţie şi că în cazul în care va câştiga alegerile îl va propune pe Gigi Becali ca premier.

56 afișări
Imaginea articolului Vadim, candidatul PRM pentru preşedinţie, Becali, propunerea pentru prim-ministru

Vadim, candidatul PRM pentru preşedinţie, Becali, propunerea pentru prim-ministru

Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali au participat împreună la o acţiune electorală a PRM, care a avut loc la Cinematograful Victoria din Iaşi şi la care au luat parte circa 700 de membri şi simpatizanţi ai partidului.

"La alegerile următoare eu îmi voi depune candidatura la Preşedinţia României, iar pe domnul Becali îl voi propune ca prim-ministru", a spus preşedintele PRM, în discursul său.

Gigi Becali a zâmbit, dar a evitat să dea un răspuns propunerii lui Vadim Tudor.

"Am obligaţia de a cere iertare tuturor românilor pentru situaţiile tensionate de până acum. Mesajul meu în această campanie electorală va fi unul spiritual, de credinţă", a spus Gigi Becali, care se află pe locul al doilea pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare.

Becali a mai spus că liderul PRM Corneliu Vadim Tudor "a luptat ca un leu" apărându-l atunci când el s-a aflat în arest.

"Îmi cer iertare de la Vadim pentru jignirile pe care i le-am adus de-a lungul timpului. A luptat ca un leu să mă apere, iar dacă ar fi fost în Parlament ar fi făcut chiar mai mult decât atât", a declarat Becali.

El s-a întrebat retoric unde a fost prietenul său Viorel Hrebenciuc atunci când el s-a aflat în arest şi de ce acesta nu a sărit în sprijinul său, inclusiv prin luarea unei poziţii în Parlament.

Gigi Becali a mai spus că, deşi candidează pe lista PRM pentru PE, rămâne la conducerea PNG, iar "filialele PNG din ţară sunt cu mâna pe trăgaci" în lupta alături de PRM.

În cursul dimineţii de sâmbătă, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, au participat la festivităţile dedicate Zilei Europei, organizate la Statuia Independenţei din centrul municipiului Iaşi, unde au depus o coroană de flori.

După festivităţile de la Statuia Independenţiei, Vadim Tudor şi Gigi Becali au plecat împreună la "Biserica Trei Ierarhi" din Iaşi, pentru a depune o coroană de flori şi la mormintele lui Dimitrie Cantemir şi Alexandru Ioan Cuza.

George Becali este ocupantul locului doi pe lista PRM la alegerile europarlamentare după liderul partidului C.V. Tudor. Propunerea ca Becali să candideze pentru europarlamentare pe listele PRM a fost făcută de Vadim Tudor în timp ce finanţatorul Stelei se afla în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici