Vadim, convins că Elena Băsescu va obţine un mandat în PE

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor crede că Elena Băsescu o să obţină "detaşat" o funcţie de parlamentar, liderul PRM apreciind însă că fiica preşedintelui Traian Băsescu "este limitată".

13 afișări
Imaginea articolului Vadim, convins că Elena Băsescu va obţine un mandat în PE

Vadim, convins că Elena Băsescu va obţine un mandat în PE (Imagine: Mediafax Foto)

"În mod sigur, (Elena Băsescu - n.r.) o să ia o funcţie de europarlamentar", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Vadim Tudor.

El a susţinut că semnăturile pentru candidatura acesteia au fost strânse cu serviciile secrete.

"Ea se face de râs, e limitată", a mai spus C.V.Tudor despre Elena Băsescu.

Liderul PRM a făcut aceste precizări, după ce a vorbit despre pregătirile PRM pentru alegerile europarlamentare, arătând că partidul său se află în faza de strângere de semnături.

Elena Băsescu a anunţat, miercuri, că demisionează din PDL şi că va candida ca independent pentru alegerile europarlamentare, urmând ca după alegeri să revină în formaţiunea democrat-liberală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici