Vadim: Ne-am decis să denunţăm unilateral şi irevocabil protocolul de colaborare cu PDL în CGMB

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat, duminică, că partidul său a decis denunţarea "unilaterală şi irevocabilă" a protocolului de colaborare cu PDL în CGMB şi a rupt, în faţa jurnaliştilor, documentul original al acestei înţelegeri.

26 afișări
Imaginea articolului Vadim: Ne-am decis să denunţăm unilateral şi irevocabil protocolul de colaborare cu PDL în CGMB

Vadim: Ne-am decis să denunţăm unilateral şi irevocabil protocolul de colaborare cu PDL în CGMB (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Surse din PDL precizaseră, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că, indiferent dacă cei trei consilieri aparţinând grupului PRM vor sprijini proiectele propuse de PDL sau nu, democrat-liberalii au majoritate în CGMB, alături de membrii PNG-CD.

Totodată, potrivit surselor citate, chiar dacă preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, îi va exclude pe cei trei membrii din CGMB, este nevoie de votul consiliului pentru retragerea calităţii de consilier, lucru care nu se va întâmpla "foarte uşor".

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor anunţase, vineri seară că a rupt alianţa cu PD-L pe care o avea încheiată pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. El a declarat că va retrage sprijinul politic consilierilor care vor mai vota alături de PD-L. "Le retrag sprijinul politic şi în locul lor vor veni alţi membrii PRM care să-mi respecte decizia" a spus Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici