Vadim nu mai vrea membri PRM bolnavi la conferinţa sa de presă

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a făcut apel, vineri, la simpatizanţii PRM care "au viroze şi tuşesc", să nu mai vină la conferinţele de presă ale partidului, pentru că "îi distrag atenţia" când prezintă comunicatul de presă.

71 afișări
Imaginea articolului Vadim nu mai vrea membri PRM bolnavi la conferinţa sa de presă

Vadim nu mai vrea membri PRM bolnavi la conferinţa sa de presă (Imagine: Mediafax Foto)

"Îi rog pe cei care au viroze şi tuşesc să nu mai vină la conferinţele de presă. Nu vă daţi seama cât deranjează un om, care a avut o noapte albă, să se concentreze, … dacă din minut în minut, chiar cu o frecvenţă mai mare, tuşiţi aşa. Rog mult, mergeţi în biroul meu, tuşiţi afară, e doctorul Cîrciumaru care vă poate trata. Ştiu că e la cumpăna dintre iarnă şi vară, dar am şi eu o limită, mi se distrage atenţia", a precizat C.V.Tudor, într-o conferinţă de presă.

Vadim Tudor a făcut această precizare, nemulţumit că un simpatizant al partidului a tuşit des în sala de conferinţă, lucru care l-a făcut pe liderul PRM să se bâlbâie, la un moment dat, în timp ce vorbea despre actuala guvernare .

"E ca un spital. Suntem la Panduri?", a adăugat C.V.Tudor.

El le-a spus simpatizanţilor PRM că în sală se află şi un doctor, fost parlamentar PRM, care îi poate ajuta.

Vadim Tudor şi-a cerut, în final, scuze pentru ceea ce a spus. "Vă rog să mă iertaţi, dar sunt un om care spune ce gândeşte", a adăugat liderul PRM.

Citeşte şi:

Ana Mureşan leşină din nou la conferinţa lui CV Tudor

Vadim Tudor, pregătit să-şi ţină conferinţele în Cişmigiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici