Vadim se aliază cu PSD, după ce PD-L l-a lăsat în beznă

Supărat că Adriean Videanu, care în opinia sa conduce încă Bucureştiul, vrea să-l întoarcă în bezna şi frigul "peşterilor medievale", liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a comandat realizarea unei alianţe cu PSD, la nivel de Capitală, potrivit cotidianului Gândul.

19 afișări
Imaginea articolului Vadim se aliază cu PSD, după ce PD-L l-a lăsat în beznă

Vadim se aliază cu PSD, după ce PD-L l-a lăsat în beznă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, pentru Gândul, că actuala alianţă pe care PRM o are cu PD-L, la nivelul Primăriei Capitalei, "a falimentat". "Trebuie schimbată compoziţia conducerii Capitalei, iar eu am iniţiat această negociere", a spus el şi, foarte supărat.

Citeşte mai multe despre alianţa Vadim-Geoană pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici