Vadim Tudor ar putea candida pentru Senat

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar putea candida pentru alegerile parlamentare într-un colegiu, pentru Senat, din Sectorul 6 al Capitalei, pentru că acolo a copilărit, a trăit adolescenţa şi o bună parte a tinereţii.

20 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor ar putea candida pentru Senat

Vadim Tudor ar putea candida pentru Senat (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PRM a menţionat că în Drumul Taberei a locuit zeci de ani.

El şi-a întrebat colaboratorii, care se aflau în sală, dacă întreg cartierul Drumul Taberei se află în Sectorul 6, dacă "13 Septembrie" se află în acest sector şi ce alte cartiere mai alcătuiesc sectorul în care doreşte să candideze.

"N-am stat peste tot. N-am avut ubicuitate", a spus glumind Vadim Tudor, după ce a primit informaţiile cerute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici