Vadim Tudor: Canonizarea lui Şaguna s-a politizat pentru că Băsescu a vorbit în biserică

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, sâmbătă, după canonizarea Mitropolitului Andrei Şaguna, că reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au politizat evenimentul întrucât i-au permis preşedintelui Traian Băsescu să ia cuvântul în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde a avut loc ceremonia.

442 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Canonizarea lui Şaguna s-a politizat pentru că Băsescu a vorbit în biserică

Vadim Tudor (Imagine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a participat, sâmbătă, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, la ceremonia de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, la finalul căreia şeful statului a vorbit despre personalitatea lui Şaguna.

La ieşirea din catedrală, Corneliu Vadim Tudor i-a criticat vehement pe reprezentanţii Mitropoliei Ardealului care i-au permis preşedintelui Traian Băsescu să ia cuvântul în biserică.

"A ajuns să vorbească în biserică, nu mai poate vorbi în public că-l huiduie lumea şi a ajuns să vorbească în biserică. Acest eveniment a fost politizat", a spus el.

Vadim Tudor a afirmat că i-a spus Mitropolitului Ardealului, IPS Laurenţiu Streza: "Nici nu vreau să vă mai văd în ochi".

El a adăugat că "au intrat toate geamparalele să vorbească în biserică".

Liderul PRM a criticat şi prezenţa numeroaselor forţe de ordine.

Preşedintele Traian Băsescu a asistat, sâmbătă, la slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, care s-a desfăşurat la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, unde s-au adunat aproximativ 10.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici