Vadim Tudor i-a trimis lui Băsescu o carte, de ziua lui

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a trimis preşedintelui Traian Băsescu, săptămâna trecută, ultima sa carte, "Cântece de dragoste", în perspectiva zilei sale de naştere, şi l-a asigurat că, deşi "l-a mai şi ars, când i-a fost lumea mai dragă", nu mai este supărat pe el.

41 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor i-a trimis lui Băsescu o carte, de ziua lui

Vadim Tudor i-a trimis lui Băsescu o carte, de ziua lui (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am dat acum o săptămână ultima mea carte, "Cântece de dragoste", cu dedicaţie şi pentru el şi pentru distinsa sa soţie. I-am trimis acea carte cu autograf şi în perspectiva zilei sale de naştere", a declarat, marţi, Corneliu Vadim Tudor.

El a mai spus că nu a fost invitat să sărbătorească alături de Traian Băsescu, dar că ar bea un pahar de şampanie cu şeful statului.

"Eu nu beau, eu beau numai apă minerală, dar dacă doreşte să facă vreo petrecere de genul ăsta, aş bea un pahar de şampanie cu el", a mai spus, zâmbind, liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a ţinut să-l asigure pe Traian Băsescu de faptul că, deşi în trecut "l-a mai şi ars când i-a fost lumea mai dragă", i-a trecut supărarea pe şeful statului.

"Suntem două zodii diferite, dar suntem două pietre tari. El să nu se supere că eu mai glumesc din când în când cu el, l-am mai şi ars când i-a fost lumea mai dragă, l-am băgat la Puşcăria Mafioţilor, dar mi-a trecut supărarea şi va veni momentul, mai curând decât crede el, când se va face transferul paşnic de putere, adică el se va duce la PRM şi eu mă voi duce la Palatul Cotroceni. Nu o spun cu răutate, pentru că el nu are nici un aliat. La ora actuală, în afară de mine, nu a primit nici o mână de ajutor într-o perioadă care se anunţă dificilă pentru el şi pentru regimul politic pe care l-a instaurat în urmă cu patru ani”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici