Vadim Tudor: PNL s-a sinucis politic

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a declarat, luni, amuzat de suspendarea şedinţei Parlamentului pentru dezbăterea moţiunii de cenzură privind învăţământul, el susţinând că "guvernanţii vor vedea adevărata moţiune de cenzură la vot, iar PNL s-a sinucis politic, la fel ca PNŢCD".

21 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: PNL s-a sinucis politic

Vadim Tudor: PNL s-a sinucis politic (Imagine: Mediafax Foto)

"Nouă ne e indiferent, ba, mai mult, ne amuzăm şi spunem că orice rău este spre bine, pentru că ei vor vedea adevărata moţiune de cenzură la vot, indiferent de echipele de reacţie rapidă şi de maşinăria de fraudă a celor două partide”" a spus el, după suspendarea şedinţei.

Întrebat despre punctul său faţă de boicotarea şedinţei de către anumite grupuri parlamentare, Vadim Tudor a menţionat că şedinţa a fost boicotată de PSD, PC, PNL şi UDMR.

Potrivit liderului PRM, PSD "a făcut o figură sinistră".

"Ce partid de opoziţie, şi încă de stânga, eşti tu dacă inventezi tertipuri de genul acesta? De ce, într-un moment atât de iportant, boicotezi o moţiune de cenzură fără o explicaţie plauzibilă nimeni nu o să îi creadă", a spus senatorul PRM.

În opinia sa, Mircea Geoană "plăteşte astfel cadoul făcut de Tăriceanu", adăugând că este vorba despre "banii care s-au dat în colegiile unde candidează fruntaşii PSD".

Preşedintele PRM a opinat că acesta este "un moment istoric", deoarece, în opinia sa, partidul istoric PNL "s-a sinucis politic", la fel ca PNŢCD, în anul 2000.

El a remarcat că Executivul a încercat să se substituie Parlamentului şi să anuleze separaţia puterilor în stat, dar "nu i-a ieşit figura".

Întrebat despre absenţii înregistraţi în grupul PRM din cele două Camare, Vadim Tudor a explicat că aceştia sunt fie în străinătate fie sunt suferunzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici