Vadim Tudor spune că "nu are vină, dar are păcatele lui" pentru neintrarea PRM în Parlament

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că "nu are vină, dar are păcatele lui" pentru neintrarea PRM în Parlament şi a anunţat că îşi va face un post de televiziune.

15 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor spune că "nu are vină, dar are păcatele lui" pentru neintrarea PRM în Parlament

Vadim Tudor spune că "nu are vină, dar are păcatele lui" pentru neintrarea PRM în Parlament

"Sunt vinovat că m-am născut, că sunt naţionalist? Fireşte că am şi eu păcatele mele, dar vină nu!", a arătat C.V. Tudor.

El a spus că roagă să nu-i poarte nimeni de grijă, "pentru că are ce face". "Cine nu poate ţine pasul cu mine, e liber să plece sau să fondeze alt partid. Rog să nu-mi poarte nimeni de grijă, eu am ce face!", a adăugat Vadim Tudor, precizând că va scrie cărţi, îşi va da doctoratul şi va face un post de televiziune "cu care va mitralia de dimineaţă până seara".

"Voi rămâne preşedinte al PRM în continuare şi voi face un post de televiziune. Vor scandal, le voi da scandal!", a mai spus Vadim Tudor.

Partidul România Mare nu a reuşit să treacă pragul electoral de 5%, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, astfel că nu va avea nici un reprezentant în Parlament, în legislatura următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici