Vadim Tudor, supărat pe un votant: Asta este mafia PD, a lui derbedeul de Băsescu

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost deranjat, dumunică, de un votant care i-a reproşat că a blocat ieşirea din secţia de vot, în replică liderul PRM declarând că acesta face parte din "mafia PD-ului, a lui derbedeul de Băsescu", pe care l-a făcut "vagadond" şi "bandit".

1 afișare
Imaginea articolului Vadim Tudor, supărat pe un votant: Asta este mafia PD, a lui derbedeul de Băsescu

Vadim Tudor, supărat pe un votant: Asta este mafia PD, a lui derbedeul de Băsescu

Preşedintele PRM s-a prezentat duminică, la ora 12.00, la secţia de votare nr. 931, organizată la Şcoala nr. 150 din Capitală, fiind însoţit de soţie şi de cele două fiice, dar şi de vicepreşedintele Lucian Bolcaş şi alţi militanţi de partid.

Corneliu Vadim Tudor şi-a dat votul pentru alegerile europarlamentare, refuzând să voteze şi pentru referendumul de introducere a votului uninominal, pe care l-a caracterizat drept "o mare şmecherie a lui Băsescu".

La ieşirea din secţia de vot, liderul PRM s-a oprit pe scările liceului, încadrat de cele două fiice, pentru a face declaraţii presei, o doamnă care ieşea în acel moment din secţia de votare apostrofându-l că a blocat drumul.

"Ne-aţi blocat ieşirea. Cine sunteţi dumneavoastră?", i-a spus doamna, vizibil iritată, liderului PRM.

În replică, Corneliu Vadim Tudor i-a spus: "Doamnă, nu obstrucţionaţi presa. Veniţi cu nervi la vot! Dau un interviu. Nu îmi faceţi dumneavoastră programul".

El s-a lansat într-un atac dur la adresa Partidului Democrat şi a preşedintelui Traian Băsescu, considerând că persoana care i-a reproşat că a blocat ieşirea din secţia de vot face parte din "mafia PD-ului".

"Asta este mafia PD-ului, a lui derbedeul de Băsescu, fir-ar capul lui să fie de vagabond, de bandit, cu Moş Tăgârţă ai lor, cărora le-a furat şi pensiile şi le otrăveşte vieţile. Prezint eu scuze în numele acestor oameni foarte prost educaţi. Haideţi mai la dreapta, să facem loc să iasă gaşca de aurolaci a lui Băsescu. Vagabondul dracului, a nenorocit o ţară, că nu mai scăpăm de beţivul ăsta nenorocit", s-a lansat preşedintele PRM.

"Vedeţi că vorbesc foarte civilizat şi îmi aleg cuvintele cu grijă", a adăugat Corneliu Vadim Tudor către reprezentanţii mass-media.

El a acuzat Partidul Democrat şi pe preşedintele Traian Băsescu că pregătesc fraudarea scrutinului.

"Marele turism electoral îl va face banda lui Băsescu, atunci când o să cadă întunericul. Am primit telefoane de la parlamentari PRM din judeţe, între orele 17.00 şi 21.00, atunci o să bântuie de nebuni din ăştia cu maşinile lui Băsescu", a spus Vadim Tudor, precizând că oamenii PRM "sunt pregătiţi şi vor filma aceste maşini".

În privinţa votului pentru alegerile europarlamentare, Corneliu Vadim Tudor a declarat că PRM are ca deviză electorală: "Fraţi români, veniţi la vot, să dăm mafiei peste bot!" şi a apreciat că este "un vot important pentru România dar şi pentru proiectul generos al UE".

Preşedintele PRM a precizat că, dacă nu vor fi fraude la scrutin, estimează că partidul său va avea nu cinci europarlamentari cum are acum, ci şapte.

"După cum stau lucrurile, se prefigurează o mare fraudă electorală, încă din start. Firma NetConsulting este o firmă frauduloasă, sub acoperirea Serviciului de Informaţii Externe şi, dacă vor fi fraudate şi la alegerile acestea, va fi cutremur în serviciile secrete româneşti şi în general în politica românească", a avertizat Vadim Tudor.

În opinia liderului PRM, anul viitor "va fi o altă configuraţie a scenei politice româneşti".

"PD-ul la ora actuală are 9,8%, dacă vă interesează, într-un sondaj făcut de ambasada americană. Nu are 40%. Cât poate să fure ăsta, Băsescu? El crede că voinţa electoratului seamănă cu flota? Să o fure? Şi ce să facă el cu voinţa electoratului? Să o vândă la pakistanezi?", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici