Vanghelie a spus în Consiliul PSD Bucureşti un banc cu Geoană şi Vântu

Liderul PSD, Bucureşti, Marian Vanghelie, le-a spus, marţi, membrilor Consiliului organizaţiei, un banc despre vizita lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vântu: "Care e cel mai bun spa? La domnul Vântu! Te duci cinci minute şi te lasă cinci ani".

29 afișări
Imaginea articolului Vanghelie a spus în Consiliul PSD Bucureşti un banc cu Geoană şi Vântu

Vanghelie a spus în Consiliul PSD Bucureşti un banc cu Geoană şi Vântu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ştiţi care este cel mai bun banc cu Geoană şi Vântu? - Care e cel mai bun SPA? La domnul Vântu! Te duci cinci minute şi te lasă cinci ani!", a spus Vanghelie, stârnind zâmbete şi ironii în sala de şedinţă.

Vanghelie a mai spus că Mircea Geoană are multe lipsuri, el apreciind că vizita acestuia la Sorin Ovidiu Vântu, în timpul campaniei electorale, a fost o greşeală care a afectat PSD foarte mult.

"Mircea Geoană are foarte multe lipsuri. A greşit foarte mult. Eu cred că a greşit Mircea Geoană, vizita la spa ne-a afectat foarte mult"", a spus Vanghelie.

El a arătat că în PSD doar Ion Iliescu a câştigat alegerile şi a adus voturi partidului, spre deosebire de Adrian Năstase şi Mircea Geoană.

"Singurul care nu face jocuri în partid este Ion Iliescu. În rest toţi, inclusiv eu, facem jocuri", a adăugat Vanghelie.

El a precizat, totodată, că, în opinia sa, nu din cauza vizitei lui Geoană la Vântu s-au pierdut alegerile.

Vanghelie a adus în discuţie, în acest sens, faptul că propunerile benefice făcute de unii sau alţii dintre liderii din partid sunt atacate imediat de către alţii şi a făcut apel la a se înceta această luptă internă.

El a arătat că în acest moment se vorbeşte de scindarea PSD, dar s-a întrebat, retoric, dacă partidul nu s-a scindat în momentul în care o parte dintre liderii PSD au solicitat Congres extraordinar şi demisia actualei conduceri.

Vanghelie a mai spus că, deşi este uşor să se pronunţe după ce alegerile au trecut, că poate lucrurile ar fi stat altfel dacă Geoană i-ar fi spus lui Băsescu despre vizita sa la Vântu, aşa cum au fost în vizită şi el (Băsescu, n.r.), şi Blaga, şi Videanu, şi Boc, şi jumătate din sală.

El a arătat, pe de altă parte, că a spus, anterior, că îl susţine pe Mircea Geoană pentru că, personal, este un om cu verticalitate şi cu demnitate şi a arătat că formula votată luni de CExN este una democratică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici