Vanghelie: Am informaţia că apar poze cu judecătorul Ionuţ Matei, de la Înalta Curte, când mergea la Coldea/ Era omul de legătură în baza protocolului cu SRI

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că are informaţii potrivit cărora în perioada următoare vor fi făcute publice poze cu judecătorul Ionuţ Matei, de la Înalta Curte, când merge la Florian Coldea, susţinând că magistratul era omul de legătură în baza protocolului cu SRI.

1454 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Am informaţia că apar poze cu judecătorul Ionuţ Matei, de la Înalta Curte, când mergea la Coldea/ Era omul de legătură în baza protocolului cu SRI

Vanghelie: Am informaţia că apar poze cu judecătorul Ionuţ Matei, de la Înalta Curte, când mergea la Coldea/ Era omul de legătură în baza protocolului cu SRI

"A apărut poză cu maşina lui Coldea la T14. Am informaţia că apar poze cu judecatorul Matei de la Înalta Curte, din completul de 5 când merge la Coldea", a declarat Marian Vanghelie, la Dcnews.

Fostul primar al Sectorului 5 a mai spus că despre Matei are informaţii că reprezenta SRI, în baza protocolului de colaborare, în relaţia cu ÎCCJ.

"Eu sunt sigur şi am informaţia că vor apărea poze cu judecătorul de la ICCJ din completul de cinci, dl Matei (Ionuţ Matei – n.r.), cum se duce la domnul Coldea. La ICCJ s-au dus nişte calculatoare criptate, domnul Matei a fost numit reprezentatul în baza protocolului cu SRI şi în timp real în timpul proceselor veneau datele cu cât să ia fiecare. Domnul Ionuţ Matei punea niste plicuri galbene şi le ducea la complet", a declarat Vanghelie, la Dcnews.

Întrebat dacă a sesizat forurile competente cu privire la aceste informaţii, Vanghelie a spus că nu este singurul care le ştie.

"Nu am făcut plângere (n.r.: la Inspectia Judiciară) că sunt atâtea date că imi e frică să nu spună lumea că sunt nebun. Mă gândesc să strâng o serie de date şi să depun o plângere penală pe numele lui Coldea",a mai spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici