Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că nu-i va permite lui Mădălin Voicu, recent exclus din PSD, să "aibă glume" cu el, întrucât nu sunt într-o relaţie de "cumetrie" şi i-a transmis să i-o trimită pe prietena sa tânără să vadă dacă el se mişcă sau nu se mişcă bine.

44 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri

Vanghelie: Nu-i permit lui Mădălin Voicu "să aibă glume cu mine", că nu suntem cumetri (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Eu i-am transmis un mesaj domnului Mădălin. I-am spus în felul următor: nici nu am relaţii de cumetrie cu domnul Mădălin! Noi ne-am respecat în calitate de colegi şi de prieteni. Nu mă învârt în cercurile lui - dubioase sau nedubioase - e problema lui. El nu s-a ferit de ele şi din acest punct de vedere este OK. Dar dacă îmi transmite tot felul de mesaje publice, care mi se par penibile, eu pot să-i spun că are o prietenă tânără, s-o trimită la mine într-o zi şi să vadă dacă într-adevăt mă mişc bine sau nu mă mişc bine", a declarat Vanghelie.

"Ca să lămurim lucrurile! Pentru că nu am de ce să-i permit lui Mădălin să aibe glume din astea cu mine pentru că, repet, nu fac parte din anturajul lui şi nici nu avem glume împreună. Că nu suntem cumetri, cum se practică la dânsul!", a adăugat Vanghelie.

El a făcut aceste declaraţii într-o conferinţe de presă susţinute în aer liber, în Băneasa.

Deputatul Mădălin Voicu a susţinut, joi, că decizia de excludere a sa din PSD, anunţată de Marian Vanghelie, este nestatutară, el menţionând că este membru al Consiliului Naţional, că nu a fost invitat la şedinţa în care s-a luat hotărârea şi că filiala Giurgiu este dizolvată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici