Vanghelie: PDL în concubinaj cu PNG şi Partidul Verzilor vor să încerce fraudarea alegerilor

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că PDL, "în concubinaj" cu PNG şi cu Partidul Verzilor, s-ar pregăti să încerce fraudarea alegerilor parlamentare.

28 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: PDL în concubinaj cu PNG şi Partidul Verzilor vor să încerce fraudarea alegerilor

Vanghelie: PDL în concubinaj cu PNG şi Partidul Verzilor vor să încerce fraudarea alegerilor (Imagine: Mediafax Foto)

În sprijinul acuzaţiilor aduse, Vanghelie a prezentat lista Biroului Electoral al Secţiei de votare nr. 925 din Bucureşti, pe care reprezentantul PDL, Dinu Alice Gheorghe, figurează şi ca reprezentant al Partidului Verzilor.

Preşedintele PSD Bucureşti a concluzionat că listele reprezentanţilor PDL, PNG şi Partidului Verzilor în secţiile de votare ar fi fost făcute la sediul democrat-liberalilor.

Întrebat de jurnalişti dacă astfel de suprapuneri de nume există şi în cazul PDL-PNG, Vanghelie a răspuns negativ. De asemenea, el nu a oferit alt exemplu în afara listei secţiei 925 în care să figureze aceeaşi reprezentanţi în dreptul PDL şi Partidului Verzilor.

Pe aceste considerente, Vanghelie a afirmat că Partidul Verzilor ar fi "un partid de infractori".

El a afirmat că PSD va contesta "calitatea Partidului Verzilor", despre care a apreciat că ar fi "o anexă a PDL" şi va solicita ca această formaţiune să nu aibă reprezentanţi în nicio secţie de votare.

Vanghelie a făcut câteva declaraţii şi la adresa liderului PNG, George Becali, despre care a arpeciat că ar fi "un om care şi-a făcut toată averea numai cu infracţiuni", "un om care a păcălit băbuţe şi le-a luat terenurile pe drepturi litigioase şi le-a stresat cu bodyguarzii lui".

"Dacă statul i-ar lua la verificat toate actele de pe terenurile lui, aţi vedea că toată averea lui (a lui Becali – n.r.) este ca un castel de nisip. (…) Invitaţi-mă cu el la orice emisiune şi vin şi-i dau jos dinţii din gură. (…) Acesta nu e om, este un gunoi. Eu vă promit că îl scot din politică şi Oana Mizil (contracandidatul PSD în coleg iul în care candidează şi Becali – n.r.) va câştiga cu 51% şi atunci o să facă ca o pisicuţă, nu ca o balenă, cum face acum. (…)Din această clipă îmi propun să îl scot din politică, pentru că m-a scos din sărite", a afirmat Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici