Vanghelie spune că Geoană şi Dragnea au fost miercuri la restaurantul "Perla"

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, au fost miercuri seară la restaurantul "Perla", împreună cu alţi 20 de preşedinţi de filliale PSD, cei doi negând prezenţa la restaurantul respectiv.

81 afișări
Imaginea articolului Vanghelie spune că Geoană şi Dragnea au fost miercuri la restaurantul "Perla"

Vanghelie spune că Geoană şi Dragnea au fost miercuri la restaurantul "Perla" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vanghelie a infirmat categoric informaţiile apărute în presă conform cărora miercuri seară s-ar fi întâlnit cu Mircea Geoană şi Cătălin Voicu la restaurantul "Perla".

"Nu am luat masa cu Voicu. Am fost cu 20 de preşedinţi de organizaţii la restaurantul Perla. A fost domnul Geoană. A fost ziua preşedintelui de la Satu Mare. Au fost 20 de preşedinţi. Deci, întrebaţi-i pe cei care au făcut toate pozele, că e păcat de Dumnezeu", a spus Vanghelie.

El a precizat că la restaurant nu a fost Cătălin Voicu, dar că au fost Mircea Geoană şi Liviu Dragnea, împreună cu preşedinţi de filiale PSD.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Geoană, care a negat că ar fi fost la restaurant miercuri seară, susţinând că a luat masa la reşedinţa ambasadorului chinez, Vanghelie a precizat că nu ştie unde a fost Geoană.

"Nu ştiu unde a luat masa. Au fost 20 de preşedinţi la restaurant. A fost ziua domnului Ciocan de la Satu Mare. Aţi înţeles? La Perla. Eu ştiu că a fost şi domnul Geoană. Nu am apucat să ne vedem, că nu am ajuns, dar eu ştiu că a fost. Nu am apucat, eu am venit târziu şi am stat o jumătate de oră", a spus Vanghelie.

Pe de altă parte, întrebat dacă a fost la restaurantul "Perla", la ziua preşedintelui PSD Satu Mare, Liviu Dragnea a răspuns negativ: "Nu. Eu l-am felicitat pe domnul Ciocan fără să stau să beau şi să mănânc".

"Aşa am auzit şi eu că a fost ziua unui coleg acolo. Până la urmă, important e ce se întâmplă la Consiliul Naţional, nu aici", a adăugat Dragnea.

El a mai spus că a luat masa cu nişte colegi "în altă parte". "Eu aseară am mâncat cu nişte colegi în altă parte", a spus Dragnea.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Liviu Dragnea, care a negat că ar fi fost miercuri la restaurantul Perla, Vanghelie a răspuns râzând că nici pe acesta nu l-a văzut, dar că ştie că a fost.

"Nu l-am văzut nici pe domnul Dragnea. Dar ştiu că a fost. Eu am fost o jumătate de oră. Să vă certifice paparazzi că am venit cel mai târziu, am stat un pic şi am plecat", a arătat Vanghelie.

El a mai susţinut că nu s-a întâlnit cu Cătălin Voicu de când a apărut problema acestuia cu DNA.

"Nu m-am întâlnit cu Cătălin ştiţi din ce motive. Staţi ca să ne lămurim. Mă întrebaţi politic sau mă întrebaţi ergonomic? (...) De când s-a întâmplat problema cu DNA, aveţi cuvântul meu de onoare că niciodată nu m-am întâlnit, nu am vorbit la telefon, nu s-a întâmplat nimic. Nici cu domnul Geoană. Nici cu Cătălin, nici împreună, cu domnul Geoană nici fără domnul Geoană, în nicio formulă. Niciodată nu am luat masa în trei. Şi niciodată nu am luat masa personal cu Mircea Geoană singur", a spus Vanghelie.

El a mai arătat că solicitarea DNA privind arestarea preventivă a lui Cătălin Voicu arată că România se îndreaptă spre "statul dictatorial".

De altfel, într-o intervenţie la Realitatea TV, Cătălin Voicu a susţinut şi el că nu a fost la întâlnirea de la restaurantul "Perla".

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că nu s-a întâlnit miercuri seară la restaurant cu Marian Vanghelie şi Cătălin Voicu, el susţinând că nu s-a întâlnit cu cei doi "în ultimele multe, multe luni de zile", referindu-se la informaţiile din presă privind o astfel de întrevedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici