Vanghelie: "Sunt liniştit, ANI de acum un an jumate a anunţat verificare mea"

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, pentru MEDIAFAX, că de acum un an şi jumătate Agenţia Naţională de Integritate a anunţat verificarea sa, când a anunţat şi verificarea miniştrilor Vasile Blaga şi Radu Berceanu.

26 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: "Sunt liniştit, ANI de acum un an jumate a anunţat verificare mea"

Vanghelie: "Sunt liniştit, ANI de acum un an jumate a anunţat verificare mea" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Înţeleg că se fac tot felul de verificări, însă eu sunt liniştit, pentru că de acum acum un an şi jumătate a anunţat verificarea mea", a spus Marian Vanghelie referitor la comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate, potrivit căruia a sesizat procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 să-l cerceteze pe edil pentru fals în declaraţii în legătură cu mai multe menţiuni făcute de acesta în declaraţiile de avere şi de interese.

La data de 12 mai 2008, Agenţia Naţională de Integritate, s-a sesizat din oficiu ca urmare a publicării unor articole de presă care semnalau posibila nerespectare de către Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 (Bucureşti), a dispoziţiilor legale referitoare la completarea şi depunerea declaraţiilor de avere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici