Vanghelie susţine că PSD nu mai reprezintă stânga în România: "Se bat între ei". Ce spune despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că nu este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului şi că nici preşedintele executiv, Valeriu Zgonea, nu ar trebuie să fie dat afară de către social-democraţi.

2165 afișări
Imaginea articolului Vanghelie susţine că PSD nu mai reprezintă stânga în România: "Se bat între ei". Ce spune despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei

Vanghelie susţine că PSD nu mai reprezintă stânga în România: "Se bat între ei". Ce spune despre candidatura lui Firea la Primăria Capitalei

Vanghelie şi-a dat cu părerea despre candidatul PSD la funcţia de primar al Capitalei şi despre situaţia din partid.

''Eu respect femeile. Eu respect şi gospodinele. Sunt coleg şi chiar ţin la ea (la Gabriela Vrânceanu Firea, n.r.), am avut şi o relaţie foarte bună. Stiţi cum trebuie să vă uitaţi la primarul general? Gândiţi-vă că acel om trebuie să ajungă preşedintele României. Şi dacă dumneavoastră o vedeţi pe doamna Firea că poate să ajungă preşedintele României, atunci este bună de primar general. Dacă domnul Severin credeţi că poate să ajungă preşedintele României, atunci votaţi-l pe domnul Severin'', a susţinut primarul suspendat al sectorului 5 după ce şi-a depus candidatura la funcţia de edil al sectorului 5.

Marian Vanghelie a afirmat că senatorul PSD Șerban Nicolae ar fi fost un bun candidat la funcţia de primar general, însă pe social-democraţi nu îi interesează, ci se bat între ei.

''PSD este o gaşcă care se bat între ei, nu îi interesează. Nu vedeţi că s-a unit Zgonea cu Dragnea ca să îl dea jos pe Ponta, după care acum Zgonea vrea să îl dea jos pe Dragnea şi Dragnea îl va da afară pe Zgonea'', a mai spus Vanghelie.

El a fost de părere că Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia, dar nici să îl excludă pe Zgonea din partid pentru că PSD ''nu este proprietatea lui''.

''Cât nu-l iubesc eu pe Dragnea cred că nu trebuie să îşi dea demisia şi Zgonea a greşit, dar totodată cred că Dragnea nu are dreptul să îl dea pe Zgonea afară pentru că nu-i proprietatea lui partidul'', a subliniat Vanghelie.

În opinia sa, PSD nu mai reprezintă stânga în România, invocând luptele care se dau în partid.

''(PSD este-n.r.) un partid care prin bătăliile lor mizerabile au reuşit să nu facă altceva decât… unii încearcă să îl mute către PNL de frică, alţii încearcă, cum zice ViVictor Pontasub formula de ofiţeri acoperiţi să pună mâna pe partid şi să îl ducă în altă parte, alţii consideră că în continuare trebuie daţi afară oameni, cum au mai fost daţi. PSD nu mai înseamnă nimic pentru România'', a concluzionat fostul lider PSD.

El a susţinut că mai ţine încă legătura cu cei pe care îi respectă şi cu ''membrii care au fost şi sunt cu suflet şi sunt foarte vechi''.

''Ţin legătura cu 90% dintre ei'', a precizat Vanghelie.

''Uitaţi-vă pe listă, în spatele meu, la oameni pe care i-aţi văzut în Consiliul General, sunt oameni de 10, 15 ani care au experienţă în Consiliul General. Sunt astăzi aici. De ce nu au rămas la PSD? Nu vă pune pe gânduri? Nu este doar punctul de vedere al lui Marian Vanghelie aici'', a conchis primarul suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici