Vanghelie: Vrăjitoarele i-au transformat pe unii în figuranţi şi din figuranţi în maimuţe

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, că figuranţii care pretindeau că trebuie să primească bani de la el ar fi fost de fapt aduşi de cei care au trimis "vrăjitoarele" îmbrăcate în violet la Congresul extraordinar de sâmbătă.

17 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Vrăjitoarele i-au transformat pe unii în figuranţi şi din figuranţi în maimuţe

Vanghelie: Vrăjitoarele i-au transformat pe unii în figuranţi şi din figuranţi în maimuţe (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că nu ştie de niciun contract cu vreo firmă de casting care să fi angajat, la solicitarea lui, figuranţi care să participe la Consiliul extraordinar al PSD Bucureşti de săptămâna trecută.

"S-a terminat Congresul şi se pare că nu a aflat toată lumea. (...) În viaţă concurezi şi după ce pierzi sau câştigi se termină Congresul şi începe o altă viaţă, asta e viaţa. Nu ne mai interesează să ne batem în interior, se pare că unii nu au aflat că s-a terminat Congresul, trăiesc încă din vise", a afirmat el.

La insistenţele jurnaliştilor, el a precizat că nu a angajat niciun fel de figuranţi pentru a participa la Consiliul PSD Bucureşti.

"Vrăjitoarele i-au transformat pe unii în figuranţi şi din figuranţi în maimuţe", a mai afirmat el.

Aproximativ 30 de figuranţi au venit, luni, la sediul central al PSD, afirmând că au fost angajaţi prin intermediul unei firme de casting să facă figuraţie la Consiliul PSD Bucureşti de săptămâna trecută, fără a-şi primi banii.

Trei femei care s-au prezentat ca fiind "vrăjitoare de magie albă" s-au aflat, sâmbătă, la Romexpo, pentru a scoate "flacăra violetă" din sala unde se desfăşura Congresul PSD, ele spunând că prin puterile lor au reuşit să oprească conflictul care urma să se producă în interior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici