Victor Ponta pentru Reuters: "Mă aştept ca Băsescu să respecte Constituţia şi voinţa românilor"

Victor Ponta a declarat pentru agenţia Reuters, referindu-se la posibilitatea nominalizării în funcţia de premier, că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu "să respecte Constituţia şi voinţa românilor", avertizând că, în caz contrar, România riscă să ajungă într-o situaţie de instabilitate.

425 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta pentru Reuters: "Mă aştept ca Băsescu să respecte Constituţia şi voinţa românilor"

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Mă astept ca preşedintele Băsescu să respecte Constituţia şi voinţa românilor", a declarat Ponta pentru agenţia Reuters.

"Dacă (preşedintele - n.red) va alege o altă cale, ameninţă România cu instabilitatea, într-un moment foarte delicat", a spus Ponta.

Victor Ponta a dat asigurări, conform Reuters, că alianţa USL este "unită, lucidă şi coezivă", în pofida ideologiilor diverse, şi se va concentra pe un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici