Videanu a convocat comitetul pentru situaţii de urgenţă în problema gazelor ruseşti

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a convocat, pentru marţi, o şedinţă de urgenţă a comitetului pentru situaţii de urgenţă pentru a analiza problema livrărilor de gaze ruseşti către România, au declarat, agenţiei MEDIAFAX, surse din minister.

18 afișări
Imaginea articolului Videanu a convocat comitetul pentru situaţii de urgenţă în problema gazelor ruseşti

Videanu a convocat comitetul pentru situaţii de urgenţă în problema gazelor ruseşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Şedinţa va avea loc în cursul zilei de astăzi (marţi, n.r.), dar nu se ştie încă la ce oră", au precizat sursele citate.

Livrările de gaze ruseşti către România prin Isaccea au fost oprite în noaptea de luni spre marţi, dar decizia nu afectează consumatorii români, deoarece stocurile existente pot acoperi consumul, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, directorul general al Transgaz, Ioan Rusu.

Citeşte şi:

Livrările de gaze ruseşti prin Isaccea au fost oprite

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici