Videanu, despre Solomon: Dacă se ştia de corupţie, l-ar mai fi investit craiovenii cu atâta încredere?

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, la Craiova, că se îndoieşte şi este greu de crezut ca primarul Antonie Solomon să fi primit "atâta încredere" ca la alegerile locale din 2008 dacă s-ar fi ştiut despre faptele de corupţie.

28 afișări
Imaginea articolului Videanu, despre Solomon: Dacă se ştia de corupţie, l-ar mai fi investit craiovenii cu atâta încredere?

Videanu, despre Solomon: Dacă se ştia de corupţie, l-ar mai fi investit craiovenii cu atâta încredere? (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Liderul democrat-liberal a spus, într-o conferinţă de presă, că este greu de crezut ca primarul Antonie Solomon să fi fost investit cu "atâta încredere" dacă alegătorii ar fi cunoscut că este acuzat de fapte de corupţie.

"Această suspiciune de corupţie vine în totală contradicţie cu majoritatea craiovenilor. Mai este însă un lucru. La noi, lucrurile de corupţie se clevetesc. Credeţi că, dacă se ştia de acest lucru, de corupţie, l-ar mai fi investit craiovenii cu atâta încredere pe domnul Solomon, mie mi-e greu să cred acest lucru. Mi-e greu să cred că atunci când eşti conştient de un anumit lucru rău mai vii să-l şi validezi", a declarat Videanu.

Întrebat cum comentează opiniile critice din interiorul formaţiunii privind realegerea lui Antonie Solomon în fruntea organizaţiei municipale a PDL Craiova, Videanu a spus: "Prezumţia constituţională de nevinovăţie trebuie să funcţioneze pentru orice cetăţean din această ţară. Instanţa cred că ar trebui cât mai repede cu putinţă să se pronunţe într-un fel sau altul. Până la o pronunţare definitivă şi irevocabilă prezumţia trebuie funcţioneze".

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, care a fost reales preşedintele organizaţiei municipale a PDL, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie, într-un dosar în care mai este acuzat şi omul de afaceri Cornel Penescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici