Videanu: Domnule premier, meritaţi aplauze, aţi salvat România de un derapaj major

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu i-a spus, sâmbătă, premierului Emil Boc, la şedinţa CNC al PDL, că merită aplauzele partidului pentru că a făcut ceea ce trebuia pentru România, cu toate riscurile.

24 afișări
Imaginea articolului Videanu: Domnule premier, meritaţi aplauze, aţi salvat România de un derapaj major

Videanu: Domnule premier, meritaţi aplauze, aţi salvat România de un derapaj major (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Domnule prim-ministru, împreună cu guvernele pe care le-aţi condus aţi reuşit să salvaţi România de un derapaj major. (...) Pentru acest lucru meritaţi aplauzele partidului", a spus Videanu.

El a arătat că fosta guvernare a îmbarcat populaţia într-o aeronavă şi în 2008 a luat singura paraşută şi s-a salvat şi a dat drumul combustibilului, iar prim-ministrul Emil Boc şi guvernul pe care acesta l-a condus, a reuşit să aducă aeronava la sol.

Videanu a mai spus că lui Emil Boc nu i-a fost uşor să facă acest lucru şi că are convingerea că după şedinţa CNC, toţi democrat-liberalii vor pleca mult mai optimişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici