Videanu: Indiferent ce poziţie ocupă în partid, vechea gardă moare şi nu se predă

Democrat-liberalul Adriean Videanu le-a spus, duminică, reprezentanţilor PDL reuniţi la Sala Polivalentă, că indiferent de ce poziţie ocupă în PDL, "vechea gardă moare şi nu se predă".

318 afișări
Imaginea articolului Videanu: Indiferent ce poziţie ocupă în partid, vechea gardă moare şi nu se predă

Videanu: Indiferent ce poziţie ocupă în partid, vechea gardă moare şi nu se predă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Videanu şi-a început discursul arătând că o mare parte a mass-media "vrea să bage băţul prin gard" şi vorbeşte tot timpul de "vechea gardă" a PDL.

Adriean Videanu a precizat că, încercând să caute ce s-a întâmplat în istorie şi în interiorul partidului, a constatat că vechea gardă este asimilată unei trupe de elită din armata franceză, cu expertiză şi forţă.

"Indiferent ce poziţie ocupăm în acest partid, vechea gardă moare şi nu se predă. Aşa cum a fost şi vechea gardă franceză, prin intrarea tuturor tinerilor în acest partid, toţi suntem vechea gardă, noi suntem sprijinul pentru acest partid", a adăugat el.

De asemenea, Adriean Videanu a prezentat o scurtă istorie a democrat-liberalilor cu momente în care acestora nu li se mai dădea nicio şansă să câştige. El a menţionat că în 1992 nimeni nu le dădea nicio şansă, dar în 1996 au ajuns la guvernare alături de CDR.

Ariean Videanu a mai spus că, în perioada 2000-2004, unii au vrut să desfiinţeze Partidul Democrat, dar în 2004 acesta a ajuns la guvernare.

El a menţionat şi momentul din 2007 când aliaţii democrat-liberalilor i-au dat afară din guvern.

Videanu a precizat că a vrut să prezinte experienţa trăită de PDL pentru a arăta că democrat-liberalii nu au niciun motiv să nu creadă în şansa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici