VIDEO Congresul PNL. Florin Cîţu nu e lăsat să îşi susţină moţiunea: Se strigă din sală „Demisia”

  • Premierul Florin Cîţu nu este lăsat să îşi susţină moţiunea „România Liberală” la Congresul la care candidează pentru preşedinţia partidului.
  • Din sală se strigă „Demisia”.
  • A intervenit Ludovic Orban, care a cerut delegaţilor să fie lăsat Cîţu să îşi prezinte moţiunea.
  • „Nu e nevoie”, i-a spus Cîţu.
4200 afișări
Imaginea articolului VIDEO Congresul PNL. Florin Cîţu nu e lăsat să îşi susţină moţiunea: Se strigă din sală „Demisia”

VIDEO Congresul PNL. Florin Cîţu nu e lăsat să îşi susţină moţiunea: Se strigă din sală „Demisia”

„Demisia, demisia”, i s-a strigat din sală lui Florin Cîţu în momentul în care a urcat pe scenă să prezinte moţiunea.

În sală erau şi liberali care afişau pancarde pe care scrie „Florin Cîţu preşedinte”.

Theodor Stoloja a intervenit şi le-a cerut liberalilor care îl contestau pe Cîţu să-l lase să-şi prezinte moţiunea.

„Cei care strigaţi demisia ştiţi că înseamnă să vă daţi jos propriul guvern. Numai Dragnea făcea aşa ceva”, a spus Cîţu.

La începutul discursului în sală se huiduia, motiv petru care Florin Cîţu a spus: „Sper că nu aşa arată disperarea”.

A intervenit şi Ludovic Orban: „Am rugămintea către toţi susţinătorii mei să stea liniştiţi, să îl lase să-şi prezinte moţiunea. Noi suntem pozitivi”, a spus Orban.

„Nu am nevoie de susţinere”, a completat Cîţu.

Cîţu şi-a pierdut vocea

Premierul Florin Cîţu a spus la prezentarea moţiunii cu care candidează la şefia PNL că nu va purta niciodată o geacă cu mesajul „Votaţi PSD” şi nu va forţa niciodată o moţiune împotriva propriului guvern.

„Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat demult în politică, dar a muncit mult şi fără compromisuri ca să ajungă aici. (...) Indiferent cu cine veţi vota azi, vă mulţumesc că aţi venit aici, dar recunosc că sper să conving cât mai mulţi dintre dumneavoastră să mă votaţi”, a spus Florin Cîţu la prezentarea moţiunii România liberală.

Întâmpinat cu scandari precum „Demisia”, Florin Cîţu a răguşit în timpul discusului.

El le-a spus liberalilor prezenţi că vrea să facă din PNL cel mai mare partid din ţară.

„Cât voi fi preşedinte al PNL deciziile le vom lua împreună, sunt un liberal convins şi mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au ştiut, nu au putut sau nu vrut alţii să o facă. Voi uipta pentru refacerea coaliţiei de guvernare, dar niciodată nu voi pemite ca PNL să fie îngenuchiat”, a mai spus Cîţu.

„Eu nu vă voi propune nicidodată să facem din PNL o copie a PSD. Nicoodată. Noi suntem PNL. (...) Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votaţi PSD! Niciodată. Cum aş putea când PSD este şi va rămâne cel mai mare inamic al PNL”, a adăugat premierul, amintind de momentul din timpul USL, când Liviu Dragnea şi Ludovic Orban au făcut schimb de geci.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici