Viorel Cataramă îşi retrage candidatura şi nu mai participă nici la Congres

Secretarul general al PNL, Radu Stroe a anunţat, sâmbătă, că Viorel Cataramă a informat conducerea partidului că nu a reuşit să îşi completeze lista potrivit numărului prevăzut în statut, astfel că îşi retrage candidatura la preşedinţia partidului.

27 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă îşi retrage candidatura şi nu mai participă nici la Congres

Viorel Cataramă îşi retrage candidatura şi nu mai participă nici la Congres (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Stroe a mai spus că Viorel Cataramă a anunţat că nu va mai participa la lucrările Congresului de sâmbătă.

Secetarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că, până la ora 8.00, singurii liberali care şi-au depus candidatura şi lista de propuneri pentru conducerea PNL au fost Crin Antonescu şi Ludovic Orban.

"Până la 8.00, şi-au depus candidatura Crin Antonescu şi Ludovic Orban", a spus Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici