Viorica Dăncilă a participat în SUA la „Gala Dinner”, alături de George W. Bush şi rabinul şef al SUA | FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a participat, luni, la „Gala Dinner”, oferită de rabinul şef al SUA, Arthur Schneider. La eveniment au participat şi fostul preşedinte al SUA, George W. Bush, fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, dar şi premierul din Singapore, Lee Hsien Loong.

1946 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă a participat în SUA la „Gala Dinner”, alături de George W. Bush şi rabinul şef al SUA | FOTO

Viorica Dăncilă a participat în SUA la Gala Dinner, alături de George W. Bush şi rabinul şef al SUA

Surse guvernamentale au afirmat pentru MEDIAFAX că recepţia a avut loc la Hotelul Pierre din New York, luni, 23 septembrie.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie. Şeful Executivului este însoţit de ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

Taguri:
dăncilă,
sua,
bush

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici