Viorica Dăncilă: Când şase formaţiuni nu reuşesc să formeze o majoritate, vom încerca să formăm noi o majoritate. Putem avea un alt nume din PSD la Palatul Victoria

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că în momentul ce şase partide care au votat moţiunea nu pot forma o majoritate parlamentară, PSD-ul va încerca să formeze o majoritate şi să vină cu o propunere de premier, care să formeze un alt guvern.

5653 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Când şase formaţiuni nu reuşesc să formeze o majoritate, vom încerca să formăm noi o majoritate. Putem avea un alt nume din PSD la Palatul Victoria

Dăncilă: Vom încerca să formăm o majoritate. Putem avea un alt nume din partea PSD la Palatul Victoria

„În momentul în care şase formaţiuni nu reuşesc să formeze o majoritate, vom încerca să formăm noi o majoritate. Deocamdată suntem în Opoziţie şi îi lăsăm pe cei care au dărâmat acest Guvern să vină cu o soluţie şi cel care trebuei să regleze această situaţie este Iohannis. Îi vom aştepta şi a doua oară cu Guvernul în Parlament. Pornim de bună credinţă că vor reuşi să creeze o majoritate şi să treacă acest Guvern", a decalrat, luni, Viorica Dăncilă.

Preşedintele social-demcoraţilor a adăugat că în PSD există şi alţi colegi care pot prelua funcţia de premier şi că ar putea fi un alt nume desemant la Palatul Victoria.

„În PSD sunt mai multe colege şi colegi care pot fi premier. Eu am fost premier. Acum, dacă reuşesc să ajung la Palatul Cotroceni, bineînţeles că putem avea un alt nume la Palatul Victoria", a conchis Dăncilă.

Ludovic Orban a purtat negocieri săptămâna trecută, cu partidele parlamentare, în vederea susţinerii unui nou Guvern care îl va avea pe el ca premier. Negocierile continuă şi în această săptămână. Ludovic Orban va purta discuţii inclusiv cu ONG-uri, sindicate şi universităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici