Viorica Dăncilă, întâlnire cu ambasadorul Franţei în România

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, a primit-o vineri pe Michèle Ramis, ambasadorul Franţei la Bucureşti, aceasta fiind a doua vizită pe care o primeşte din partea unui ambasador, în câteva zile, după întâlnirea cu ambasadorul SUA Hans Klemm.

194 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întâlnire cu ambasadorul Franţei în România

Viorica Dăncilă, întâlnire cu ambasadorul Franţei în România

"În cadrul discuţiei au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluţii de pe scena politică internă, precum şi aspecte ale cooperării bilaterale şi la nivel european", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Totodată, au fost abordate aspecte legate de priorităţile şi rezultatele Preşedinţiei Române a Consiliului UE.

În ceea ce priveşte evoluţia PRES RO 2019 în ansamblul său, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat eforturile considerabile dedicate avansării agendei europene, în spiritul abordării unitare, coezive şi incluzive asumate la preluarea mandatului, mai preciează sursa citată.

"De asemenea, atât premierul Viorica Dancilă, cât şi ambasadorul Michele Ramis şi-au exprimat satisfacţia pentru modul în care se derulează Sezonul România-Franţa, în toate dimensiunile sale", menţionează Guvernul.

Ambasadorul Franţei este unul dintre oficialii străni care a semnat, la începutul lunii aprilie, scrisoarea prin care câteva state membre îşi manifestau îngrijorarea cu privire la intenţia Guvernului de a modifica prin OUG legislaţia în domeniul Justiţiei, aducându-se în acest fel atingere statului de drept.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire şi cu ambasadorul Hans Klemm. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici