Viorica Dăncilă neagă că informaţia privind o cască folosită de Iohannis ar fi pornit de la PSD

Viorica Dăncilă a negat faptul că informaţia potrivit căreia preşedintele Klaus iohannis ar fi purtat o cască la conferinţa de presă de miercuri ar fin pornit de la PSD. Ea a precizat că aceeaşi informaţie a fost folosită şi împotriva sa.

1667 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă neagă că informaţia privind o cască folosită de Iohannis ar fi pornit de la PSD

Viorica Dăncilă neagă că informaţia privind o cască folosită de Iohannis ar fi pornit de la PSD

"Exclus acest lucru. Nu cred că domnul Iohannis a purtat acea cască în ureche. Am văzut că aceeaşi ştire a fost lansată şi despre mine. Lansam două ştiri, despre candidatul Iohannis şi despre candidatul Dăncilă, legat de această cască. Presupun că domna Firea a văzut în spaţiul online această ştire, a preluat-o. Am văzut după că a şters această ştire de pe Facebook. Acest lucru în niciun caz nu a fost lansat de PSD, pentru că atunci nu era subliniat şi pentru candidatul PSD pentru prezidenţiale", a explicat, joi, Viorica Dăncilă, despre posbilitatea ca PSD să fi lansat informaţia privind o cască purtată de Klaus Iohannis la conferinţa de presă de la sediul PNL.

Ea a adăugat că s-a obişnuit ca persoane din staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis să raporteze paginile de Facebook aparţinând PSD.

"Eu m-am obişnuit cu acest lucru. Nu fac decât să copieze atitudinea preşedintelui", a spus liderul PSD.

Primarul general Gabriela Firea a fost ironică, miercuri seara, la adresa lui Klaus Iohannis, care a fost întrebat, în timpul conferinţei de presă, dacă are cască şi i se suflă răspunsurile. „Este nu numai foarte curajos (...) , ci şi foarte spontan”, a scris Firea, pe Facebook. Ulterior, Gabriela Firea a şters postarea de pe reţeaua de socializare.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că PSD face o campanie bazată pe fake-news şi manipulare, fiind vizibil faptul că şeful statului nu purta cască.

Şeful statului le-a demonstrat jurnaliştilor că nu are căşti în urechi şi a făcut un gest dorind să indice că toate răspunsurile sale sunt ale sale, nu ale consilierilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici