Viorica Dăncilă, vizită joi la Bruxelles, unde se întâlneşte cu liderul PES

Premierul Viorica Dăncilă se va afla joi la Bruxelles, unde are mai multe întâlniri, printre care şi cu liderul PES, Serghei Stanisev.

270 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, vizită joi la Bruxelles, unde se întâlneşte cu liderul PES

Viorica Dăncilă, vizită joi la Bruxelles, unde se întâlneşte cu liderul PES

Premierul Viorica Dăncilă va efectua joi o vizită de lucru la Bruxelles,Programul vizitei, organizată în contextul finalului de mandat al Preşedinţiei României la Consiliul UE, include o întrevedere cu Comisarul european pentru vecinătate şi negocieri privind extinderea, Johannes Hahn.

Discuţiile vor fi dedicate subiectului politicii de extindere, precum şi evoluţiilor de interes în cadrul dimensiunii politicii de vecinătate a Uniunii Europene, cu accent pe situaţia actuală din Republica Moldova, mai transmite sursa citată.

De asemenea, şeful Executivului va avea întrevederi şi cu Iratxe Garcia Perez, preşedintele Grupului Social-Democrat din Parlamentul European, respectiv cu Serghei Stanisev, preşedintele PES, prilej cu care vor fi abordate subiecte privind cooperarea politică la nivel european.

Taguri:
dancila,
bruxelles,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici