Viorica Dăncilă vrea excluderea trădătorilor: Am să cer votul CEx-ului pentru a-i elimina. PSD nu are trădarea în sânge

Viorica Dăncilă a afirmat, joi, că va cere în Comitetul Executiv al PSD un vot pentru excluderea din partid a „trădătorilor” care au votat moţiunea de cenzură şi care au negociat cu liderul Pro România, Victor Ponta. Dăncilă a susţinut că au existat cinci voturi ale social-democraţilor.

1916 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă vrea excluderea trădătorilor: Am să cer votul CEx-ului pentru a-i elimina. PSD nu are trădarea în sânge

Viorica Dăncilă: Am să cer votul CEx-ului pentru a excluderea trădătorilor. Au fost cinci voturi

„Categoric da. Din momentul acesta am să merg în fiecare organizaţie în teritoriu şi am să cer votul CEx-ului pentru a elimina trădătorii, pentru că acest partid nu a pierdut pentru că a guvernat prost. A pierdut întotdeauna pentru că au existat trădători în interior. Când am preluat preşedinţia partidului am spus că nu mi-e frică de opoziţie, mi-e frică de cei din interior. Acest lucru s-a adeverit. Am de gând ca toţi cei care vor trăda să plece. Să se ducă în partidul lui Ponta, să se alăture partidului trădătorilor. PSD nu are trădarea în sânge. Mmebrii PSD îşi doresc ca acest partid să revină la guvenare. Eu cred că în spatele meu vor fi oamenii care cred în acest partid, în România şi români. Cei care trădează, cred că dacă ar avea curaj ar ieşi si ar spune public”,a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Ea a susţinut că mai sunt parlamentari care încă negociază cu Victor Ponta.

„Poate mai sunt dintre cei care vând. Ştiu că mai sunt unii care încă mai negociază cu domnul Ponta. Eu vă garantez un lucru, că toţi cei care vor face negocieri în afara partidului cu Victor Ponta, vor pleca la Victor Ponta. Am văzut că azi au fost trădări chiar de la Gabriel Petrea”, a susţinut Dăncilă.

Liderul PSD a precizat că cinci parlamentari din PSD au votat moţiunea: „Au fost cinci voturi, doi, trei şi încă două persoane care ar fi vrut să vină alături de noi, dar nu s-a insistat. Petrea, Bota, au mai fost încă trei”.

Printre parlamentarii PSD care au votat moţiunea se află şi preşedintele PSD tineret Gabriel Petrea, deputatul Marius Bota şi senatorul Ion Talpoş.

 

 

Taguri:
dăncilă,
psd,
excluderi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici