Vlad Stoica, şeful de cabinet al fostului premier Victor Ponta a fost votat de Parlament ca noul şef al ANCOM

  • Noul şef al ANCOM a fost votat marţi seară
  • ANCOM este instituţia care reglementează o piaţă de peste 3 mld. euro, iar acum trebuie să gestioneze licitaţia pentru 5G
3104 afișări
Imaginea articolului Vlad Stoica, şeful de cabinet al fostului premier Victor Ponta a fost votat de Parlament ca noul şef al ANCOM

Vlad Stoica, cel care a fost şeful de cabinet al fostului premier Victor Ponta, a fost votat marţi seară de Parlament ca noul şef al ANCOM, instituţia care reglementează piaţa telecom de peste 3 mld. euro şi urmează să gestioneze licitaţia pentru acordarea licenţelor 5G. 

Vlad Stoica, un personaj extrem de discret, dar care a avut o influenţă mare pe vremea guvernării Ponta, ar trebui să iasă acum în primplan, având în vedere mizele de pe piaţa telecom. El îi ia locul lui Sorin Grindeanu, primul premier din guvernarea Dragnea, care a decis să plece de la ANCOM pentru a reveni în prim-plan-ul politicii. 

Dincolo de licitaţia pentru licenţele 5G, pe piaţă mai este şi tema Huawei, unde americanii încearcă să le blocheze accesul la licitaţia de infrastructură pentru 5G. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici