Vlădescu consideră că trebuie schimbat sistemul de asistenţă socială

Sistemul de asistenţă socială trebuie modificat, fiind o zonă în care se risipesc bani, deşi unele persoane sunt insuficient asistate, a declarat Sebastian Vlădescu la audierea din Parlament pentru preluarea funcţiei de ministru al Finanţelor Publice.

23 afișări
Imaginea articolului Vlădescu consideră că trebuie schimbat sistemul de asistenţă socială

Vlădescu consideră că trebuie schimbat sistemul de asistenţă socială (Imagine: Mediafax Foto)

"La alocaţiile sociale trebuie să ne schimbăm percepţia. Este o zonă în care se risipesc mulţi bani. Sunt unii cetăţeni insuficient asistaţi, iar alţii excesiv, care nu trebuie asistaţi. Cred că sistemul de asistare trebuie schimbat", a spus Vlădescu, în faţa parlamentarilor din Comisiile reunite de buget-finanţe.

El a ţinut să transmită că dacă România respectă acordul cu FMI şi UE nu va avea probleme cu finanţarea şi cu plata obligaţiilor către cetăţeni, respectiv pensii şi alocaţii sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici